|
| مدارک مورد نیاز برای کبک
|
|
28-08-2010, 02:59 PM
تعداد پست: #161
|
|||
|
|||
|
RE: مدارک مورد نیاز برای کبک
با سلام خدمت دوستان
چند تا سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید: 1. اگه میشه کلاً یه توضیحی از روند پروسه مهاجرت Skilled Worker از طریق کبک به همراه زمان هایی که معمولاً طول میکشه رو ذکر کنید(من تقریباً این پروسه رو میشناسم منتها یه چیزی مثل یه Road map میخوام + زمان های انتظار در هر مرحله) 2. من در زمینه انگلیسی وضعیتم نسبتاً خوبه ولی هنوز هیچ چیز از زبان فرانسه شروع نکردم. دوستانی که با این شرایط آشنایی دارن تقریباً چقدر طول کشیده تا فرانسه در حد نیاز برای مهاجرت یاد بگیرن؟(اگه آموزشگاه خوبی میشناسید ممنون میشم معرفی کنید) ضمناً آیا برای ارسال مدارک به سفارت کانادا مدرک TEF و امثالهم احتیاج است؟ من توی شرایط کبک همچین چیزی رو ندیدم ولی باید این مورد ارسال بشه؟ و آیا در زمینه نیاز به مصاحبه تاثیر داره؟ یکی از دوستان میگفت که حتی امکان داره از شما گواهی آموزشگاه زبان رو بخوان. 3.در مورد سابقه کار، من 5 سال سابقه کار پاره وقت بدون بیمه دارم، آیا این مدت رو میشه به عنوان 2.5 سال تمام وقت در نظر گرفت و روی امتیازش حساب کرد؟(دو سال هم سابقه با بیمه دارم) 4. هزینه زندگی ای که توی سایت مهاجرت ذکر شده هزینه ای با احتساب اجاره خانه و سایر مخارج است؟ ممنون از راهنمائیتون. |
|||
|
29-08-2010, 09:40 AM
تعداد پست: #162
|
|||
|
|||
|
سلام من مریم هستم سوالم دوباره در مورد مصاحبه است اینو مطمئن هستید که زمان فایل نامبر اگر معاف بشیم به ما می گن یا نه ؟ اخه من می خواهم جواب tcf را 3 ماه بعد از ارسال مدارک بفرستم که بتوانم با سطح بالایی قبول بشم؟
|
|||
|
29-08-2010, 02:18 PM
تعداد پست: #163
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد،
سوال دیگه ای داشتم در رابطه با گواهی تمکین از بانک، نوع حسابی که داریم آیا اهمیت داره؟ مثلا سپرده بانک مسکن؟ و دیگه اینکه بانک این گواهی رو برای من به انگلیسی داده، آیا لازمه به دارالترجمه ببرم؟ چون کاملا موثق هستش..باز هم ممنون |
|||
|
|

جستجو
ليست کاربران
راهنما